بروزرسانی: 24-7-1403

معرفی:

مراحل ثبت درخواست اساتید مدعو برای تدریس در گروههای مختلف آموزشی دانشگاه

گردش کار:

1- اساتید مدعو از طریق سامانه اتوماسیون اداری (erp.znu.ac.ir)

ارتباط با مسئولین> معاونت آموزشی> مدیر برنامه ریزی آموزشی > در موضوع پیام گزینه درخواست تدریس را انتخاب نمایند.

قابل ذکر است، متقاضیانی که دانشجویان دکتری دانشگاه زنجان هستند و دسترسی به آخرین مدرک تحصیلی را ندارند در متن پیام موضوع را اعلام نمایند.

2- فرم مربوطه را تکمیل نموده (دانلود از لینک https://www.znu.ac.ir/epd/rules ) و اسکن آخرین مدرک تحصیلی (برای تدریس دروس تربیت بدنی و علوم ورزشی اسکن گواهی مربیگری در صورت نیاز) را پیوست و در متن پیام درخواست تدریس  گروه و دانشکده مربوطه را اعلام نموده و در انتها گزینه ثبت را کلیلک کنند.

3-کارشناس گروه برنامه ریزی درسی با بررسی مدارک تحصیلی /  گواهی مربیگری متقاضی تدریس را بررسی و مطابق شیوه نامه تایید و به معاون آموزشی دانشکده مریوطه جهت اعلام نظر ارسال می نمایند. همچنین بازخوردهای سابقه تدریس پیشین در دانشگاه زنجان بررسی خواهد شد.

4- معاون آموزشی دانشکده پس از اخذ نظر گروه مربوطه در صورت همکاری قبلی متقاضی و موافقت با ادامه همکاری، برای ادامه مراحل به گروه برنامه ریزی درسی درخواست متقاضی را ارجاع نمایند. در صورت عدم همکاری قبلی متقاضی با  دانشگاه زنجان با عنوان استاد مدعو، با تشکیل کمیته مربوطه مطابق شیوه نامه، ارزیابی از تدریس متقاضی را ارسال نمایند.

پرسش های متداول:

کارشناس مربوطه: زهرا هاشمی 4773